Temeljne vrijednosti, misija i vizija
Osnovni podaci o tvrtci
Zašto odabrati Noky security?


Tvrtka Noky security d.o.o. osnovana je 2015. godine u Zagrebu te je specijalizirana za pružanje usluga tjelesne i tehničke zaštite osoba i imovine. Osnivanje tvrtke bio je konačan ishod inicijative iskusnih stručnjaka iz područja privatne zaštite, s idejom i ciljem stvaranja kvalitetne i moderne zaštitarske tvrtke, u potpunosti prilagođene potrebama klijenata i zahtjevima današnjeg tržišta. Zapošljavanjem isključivo profesionalnog i iskusnog stručnog kadra, objedinili smo dugogodišnja iskustva i znanja na jednom mjestu te stvorili visoko profesionalno, moderno i učinkovito radno okruženje, na kojem se zasniva naše poslovanje.

Središnjica tvrtke nalazi se u Zagrebu, na adresi Jakova Gotovca 1,  gdje su uz upravu tvrtke ujedno smješteni i centralni dojavni sustav, operativni centar te ostale stručne službe. Vođeni odličnim odzivom i povećanim zahtjevima tržišta, u Slavoniji smo otvorili i prvu regionalnu podružnicu koja se nalazi u Osijeku, na adresi Ivana Gundulića 5. Iako je u stalnoj koordinaciji sa središnjicom tvrtke, regionalna podružnica posjeduje sve ljudske i tehničke resurse potrebne za potpuno autonomno djelovanje te je je zadužena za planiranje, koordinaciju i nadzor nad provođenjem usluga na području cijele regije. U skladu s planiranim razvojem, u planu imamo i otvaranje dodatnih regionalnih podružnica.

Noky security nije samo još jedna zašitarska tvrtka. Nama je stalo do svih naših klijenata, izrazito cijenimo njihova mišljenja, a njihova sigurnost i zadovoljstvo su nam prioriteti. Svakom projektu pristupamo individualno, s naglašenom pažnjom na specifične privatne i poslovne potrebe klijenata. Integracijom stručnosti naših djelatnika s prednostima najsuvremenije opreme tehničke zaštite, stvaramo jedinstvene zaštitne sustave i uvijek postižemo rezultate. Profesionalnim pristupom poslu i kvalitetom usluga uvrstili smo se u sam vrh tržišne ponude te postali vrijedan partner stalno rastućeg broja cijenjenih poslovnih i privatnih klijenata, na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske. Širokom ponudom koja uključuje kompletan spektar usluga tjelesne i tehničke zaštite, profesionalne vatrogasce i savjetodavne usluge, Noky security je tvrtka kojoj s povjerenjem možete prepustiti brigu o sigurnosti Vašeg posla, Vašeg doma, organiziranih događaja, kao i brigu o Vašoj osobnoj sigurnosti.
Za više informacija o nama kliknite na slijedeće linkove:

  O nama

Noky security d.o.o. - za tjelesnu i tehničku zaštitu osoba i imovine